Noutăţi

30.05.2019 17:29

O nouă şansă pentru FC Liverpool

Jucătorii echipei Liverpool nu au uitat despre eşecul din finala Ligii Campionilor de anul trecut şi vor face totul pentru a scrie, sâmbătă, o pagină glorioasă în istoria clubului. "Cormoranii" promit că meciul cu Tottenham va fi diferit de cel cu Real Madrid, de acum un an, pierdut de echipa engleză cu scorul de 1-3.

"Am fost dezamăgiţi, pentru că am vrut să câştigăm Liga Campionilor. În acelaşi timp, am reacţionat pozitiv şi, după cum vedeţi, suntem în finală şi în acest an. Cred că este foarte important şi este un semn bun. Trebuie să folosim experienţa din sezonul precedent pentru a câştiga în acest sezon", a spus atacantul, FC Liverpool, Sadio Mane.

"Dacă priviţi echipa din anul trecut şi o comparaţi cu echipa curentă, cred că noi am crescut mult ca personalităţi, dar şi ca jucători. Avem multă experienţă acumulată în finala din anul trecut, care poate să ne ajute să fim mai încrezători", a menţionat fundaşul, FC Liverpool, Virgil Van Dijk.

"Echipa noastră este foarte puternică la moment şi cred că această finală coincide cu cea mai bună perioadă pentru echipă şi, la fel, pentru mine. Sunt foarte fericit" , a afirmat portarul, FC Liverpool, Alisson Becker.

Dispoziţie bună e şi în tabăra echipei Tottenham Hotspur. Moussa Sissoko a fost desemnat de legendele clubului drept cel mai bun jucător al sezonului, iar coechipierii au cântat pentru mijlocaşul francez.

Fernando Llorente, atacantul echipei Tottenham, va juca pentru a doua oară într-o finală a Ligii Campionilor. În 2015, el a evoluat pentru Juventus, care a pierdut atunci partida cu FC Barcelona.

"La patru ani de la acea finală de la Berlin, am o nouă şansă de a câştiga Liga Campionilor. Este incredibil ceea ce se întâmplă, e destinul. Eu cred în soartă şi într-o nouă şansă de triumf. Este ceea ce mi-a oferit fotbalul", a spus atacantul, Tottenham Hotspur, Fernando Llorente.

Finala Ligii Campionilor Tottenham Hotspur - FC Liverpool se va juca sâmbătă, la Madrid, pe Estadio Metropolitano. Meciul va fi transmis în direct şi în exclusivitate de Canal 3, cu începere de la ora 22:00.

Sursa Foto: as.com