Noutăţi

29.05.2019 12:21

Roberto Firmino, atacantul lui FC Liverpool, apt de joc pentru finala cu Tottenham Hotspur din Liga Campionilor

Roberto Firmino, atacantul lui FC Liverpool, este apt de joc pentru finala cu Tottenham Hotspur din Liga Campionilor. Brazilianul a început antrenamentele, după ce a ratat ultimele trei meciuri disputate de "cormorani", în Premier League, din cauza unei leziuni musculare.

"Bobby s-a pregătit foarte bine, săptămâna trecută. Va continua antrenamentele şi în aceste zile. Sunt convins că va fi gata", a menţionat antrenorul, FC Liverpool, Jurgen Klopp.

Totodată, un alt fotbalist din lotul englezilor, Naby Keita, nu va putea intra pe teren. Mijlocaşul s-a accidentat la coapsă, în returul cu FC Barcelona din semifinalele Ligii Campionilor.

"Nicio şansă pentru Naby, deşi progresează în ultima perioadă! Vom vedea, dacă el va putea juca la Cupa Africii pe Naţiuni 2019", a spus antrenorul, FC Liverpool, Jurgen Klopp.

Meciul dintre Tottenham Hotspur şi FC Liverpool este programat pentru 1 iunie şi se va disputa pe Estadio Metropolitano. Partida fi transmisă în direct şi în exclusivitate, pe Canal 3, de la ora 22:00.

Sursa Foto: Anthony Devlin/PA