Noutăţi

17.04.2019 09:58

Surpriză de proporţii în Liga Campionilor. Juventus Torino a ratat calificarea în semifinale, după ce a pierdut în faţa echipei Ajax Amsterdam

Surpriză de proporţii în Liga Campionilor. Una dintre marile favorite, Juventus Torino a ratat calificarea în semifinale, după ce a pierdut, acasă, cu 1 la 2 în faţa echipei Ajax Amsterdam.

După 1 la 1 în prima manşă, Juventus a început perfect meciul de acasă şi a deschis scorul în minutul 28. Golul a fost marcat de Cristiano Ronaldo. Ajax a egalat, însă, până la pauză. Gruparea olandeză, care în optimi eliminase pe Real Madrid, a marcat golul victoriei în minutul 67. Ajax este din nou în semifinalele celei mai importante competiţii europene rezervate cluburilor după o pauză de 23 de ani.

În celălalt meci al serii, Barcelona nu a avut emoţii în meciul de acasă cu Manchester United, reuşind să învingă cu scorul de 3 la 0. Lionel Messi a marcat două goluri în prima repriză în doar patru minute. Golul serii a fost reuşit de brazilianul Philippe Coutinho, care a marcat un gol superb în poarta englezilor. În tur, Barcelona a caştigat cu 1 la 0 şi s-a calificat în semifinale cu scorul general de 4 la 0.

Sursa Foto: sportskeeda.com