Noutăţi

05.04.2019 12:11

Tottenham a inaugurat noul stadion. Cum arată bijuteria de 1 miliard 200 de milioane de euro

Formaţia Tottenham a inaugurat, miercuri, noul stadion, o bijuterie pentru care şefii clubului au cheltuit 1 miliard 200 de milioane de euro. Arena lui Tottenham, cea mai scumpă din istoria Marii Britanii, are o capacitate de 62 de mii de locuri, este pe nouă etaje şi are primul gazon retractabil pe bucăţi. Arena a fost construită ca să găzduiască şi meciuri din fotbalul american.

Presa britanică a aflat că noul stadion al lui Tottenham va avea inclusiv toalete pentru câinii care vor însoţi fanii echipei fără vedere. De asemenea, au fost construite facilităţi media moderne, saloane VIP, locuri de parcare şi o mică piaţă unde fanii se pot aduna înainte de partidă.

Noul stadion, construit pe locul vechii arene, timp de 22 de luni, trebuia să fie inaugurat în toamna anului trecut, însă lucrările au durat mai mult decât se aşteptau conducătorii clubului.

Marţi, 9 aprilie, noua arenă a lui Tottenham va găzdui primul meci din Liga Campionilor, contra rivalilor de la Manchester City în sferturile de finală ale competiţiei.

Partida va fi transmisă de Canal 3, de la ora 22:00.

Sursa Foto: sport.ro