Noutăţi

15.03.2019 14:11

Au fost stabilite meciurile din sferturile de finală ale UEFA Champions League. Care echipe se vor duela

La sediul UEFA de la Nyon au fost stabilite azi la prânz meciurile din sferturile de finală ale UEFA Champions League, scrie publika.md.

În plus, oficialii UEFA au stabilit și țintarul semifinalelor, care se anunță deja a fi un spectacol uriaș. În mod normal, dacă favoritele își vor onora cărțile de vizită (cel mai tare duel se anunță a fi Manchester United-Barcelona), precum și statutul, atunci este posibil ca în marea finală să avem parte iar de un duel între Cristiano Ronaldo (33 de ani) și Lionel Messi (31 de ani).

Așadar, în urma tragerii la sorți, Ajax va juca cu Juventus, Liverpool își va mpăsura forțele cu FC Porto, Totenham se va duela cu colega de campionat Manchester City, în timp ce Manchester United a picat cu FC Barcelona.

Iată programul complet al sferturilor de finală, care vor fi transmise ÎN DIRECT la Canal 3.

Sferturi de finală Champions League

Tur: 9, 10 aprilie
Ajax - Juventus
Liverpool - FC Porto
Tottenham - Manchester City
Manchester United - Barcelona

Retur: 16, 17 aprilie
Juventus - Ajax
FC Porto - Liverpool
Manchester City - Tottenham
FC Barcelona - Manchester United.

Potrivit țintarului 1 joacă cu 3 și 2 joacă cu 4, în semifinale, programate la datele de 30 aprilie și 1 mai, turul, respectiv 7, 8 mai, returul, sunt șanse ca în marea finală să ajungă Juventus Torino și FC Barcelona, ceea ce ar reprezenta un alt duel Cristiano Ronaldo - Leo Messi, dar în alte coordonate.

Sursa Foto: samaa.tv