Noutăţi

14.03.2019 10:12

Liverpool şi Barcelona, ultimele două echipe calificate în sferturile de finală ale Ligii Campionilor

Liverpool şi Barcelona sunt ultimele două echipe calificate în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Finalista de anul trecut a învins aseară cu scorul de 3 la 1 în deplasare formaţia Bayern Munchen. La pauză, scorul a fost egal 1 la 1.

Bayern Munchen a avut o repriză secundă dezastruoasă şi a încasat două goluri. Meciul tur disputat la Liverpool s-a încheiat la egalitate scor 0 la 0. Bayern a ratat calificarea în sferturile Ligii Campionilor pentru prima dată în ultimii opt ani.

Astfel, echipele din Anglia au câştigat toate cele trei dueluri cu formaţiile din Germania disputate în optimile de finală.

Barcelona şi-a asigurat calificarea în sferturile de finală după ce a învins acasă cu scorul de 5 la 1 echipa Lyon. În tur, scorul a fost egal 0 la 0. Barcelona a scăpat de emoţii pe final de meci, când a reuşit să înscrie trei goluri în doar opt minute.

Tragerea la sorţi a meciurilor din sferturi va avea loc mâine. Anglia va avea patru reprezentante în această fază a competiţiei, reuşind să repete astfel performanţa din urmă cu zece ani. Italia, Spania, Olanda şi Portugalia au câte o echipă.

Sursa Foto: sptfm.ro