Noutăţi

20.02.2019 12:27

Fotbalul european continuă cu ultimele partide din prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor

Fotbalul european continuă cu ultimele partide din prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Pe stadionul Wanda Metropolitano din Madrid, Atletico o va găzdui în această seară pe multipla campioană a Italiei, Juventus Torino. Meciul va fi transmis în direct de CANAL3.

Starul "roş-albilor", Antoine Griezmann, este extrem de motivat înaintea partidei cu torinezii. Atacantul francez, care va juca pe 22 martie la Chişinău, a înscris de patru ori în actuala stagiune a competiţiei şi speră să o facă şi în dubla cu "bătrâna doamnă".

În total, Antoine Griezmann a disputat 52 de partide în cea mai tare competiţie europeană intercluburi şi a marcat 21 de goluri. Şeptarul formaţiei spaniole a declarat că Atletico este obligată să o elimine pe Juventus, pentru a spera la calificarea în finala care se va disputa în acest an, pe stadionul madrilenilor.

"Cred că este un club ce are drept scop câştigarea trofeului, iar noi suntem obligaţi să-i eliminăm, pentru a spera la finală. Dispunem de fotbalişti ce au jucat în Liga Campionilor, Liga Europei şi la turneul final al campionatului mondial. Obţinem încredere meci de meci, iar acest lucru va fi crucial în confruntările mari. Trebuie să fim la înălţime".

Cele două formaţii s-au întâlnit ultima oară în anul 2014 în faza grupelor Ligii Campionilor. Confruntarea de la Torino s-a încheiat cu 0-0, iar la Madrid, gazdele s-au impus cu scorul de 1-0.

Partida dintre Atletico Madrid şi Juventus Torino va fi difuzată în seara zilei de azi, în direct, la CANAL 3, cu începere de la ora 22:00.

Sursa Foto: gnttips.ro