Noutăţi

01.05.2018 09:58

Real Madrid - Bayern Munchen, bătălia decisivă. Astăzi se va decide prima finalistă a Ligii Campionilor

Astăzi se va decide prima finalistă a Ligii Campionilor. A doua bătălie din războiul hispano-german dintre Real Madrid şi Bayern Munchen va avea loc în Spania şi va fi transmisă în direct la Canal 3, de la 21 şi 45 de minute.

Acum o săptămână, Real Madrid s-a impus cu 2-1 în faţa lui Bayern Munchen, în Germania, la fel ca şi în sezonul trecut, în sferturile de finală. În 2017, în manşa retur, bavarezii s-au impus cu 2-1 în timpul regulamentar, însă au fost învinşi cu 4-2, după cel suplimentar şi au fost eliminaţi. În urma înfrângerii de acum o săptămână, Bayern Munchen a devenit prima echipă care este învinsă de şase ori la rând de acelaşi club în Liga Campionilor.

De partea cealaltă, Realul a "tremurat" pe teren propriu în returul sferturilor de finală cu Juventus Torino. Chiar dacă s-au impus cu 3-0 în prima manşă, "galacticii" au încasat de trei ori pe teren propriu, dar s-au calificat în semifinale graţie unui penalty acordat în minutele de prelungire.

Returul dintre Real Madrid şi Bayern Munchen se va disputa astăzi seară şi va fi transmis în direct la Canal 3, de la 21 şi 45 de minute.

Sursa Foto: b1.ro