Noutăţi

19.04.2018 12:52

Canal 3 va transmite în premieră semifinalele și finala Ligii Campionilor

Canal 3 va transmite în premieră semifinalele și finala Ligii Campionilor. Cele mai mari staruri ale fotbalului mondial vor putea fi văzute în următoarele săptămâni la Canal 3. Balul începe, marți, cu superduelul din Anglia dintre Liverpool și AS Roma, care va fi transmis de postul nostru de la ora 21:45.

De aproape șase ani, Canal 3 transmite cele mai spectaculoase meciuri din faza grupelor, optimile de finală și sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Pentru prima dată, din acest sezon, postul nostru va difuza semifinalele, dar și finala celei mai tari competiții intercluburi de pe planetă. Aşadar, festinul fotbalistic cu meciuri pe muchie de cuţit începe de marţi, 24 aprilie cu prima semifinală a Ligii Campionilor, duelul dintre Liverpool şi AS Roma care va avea loc în Anglia.

O zi mai târziu, pe 25 aprilie, Canal 3 va transmite meciul vedeta a semifinalelor Champions League dintre Bayern Munchen şi Real Madrid.

Premierele nu se opresc aici. Postul nostru va transmite meciuri din semifinalele Ligii Europa, dar și finala acestei competiții. Joi, 26 aprilie, Canal 3 va difuza partida șoc din semifinalele Europa League dintre Arsenal Londra și Atletico Madrid de la ora 22:00.

Finala Ligii Europa va avea loc la Lyon, pe 16 mai, în timp ce marea bătălie pentru trofeul Ligii Campionilor se va da pe 26 mai, la Kiev.

Sursa Foto: toptipseri.ro