Noutăţi

14.02.2018 12:39

Duelul granzilor: Real Madrid - PSG

Real Madrid - PSG este un alt meci important din optimile Ligii Campionilor. Deţinătoarea trofeului întâlneşte echipa care a făcut investiţii colosale în ultimii ani, pentru a lupta de la egal la egal cu granzii Europei.

După ce i-a achiziţionat pe Neymar şi Mbappe în vară, parizienii au devenit şi ei pretendenţi la câştigarea mult râvnitului trofeul şi speră să treacă de trupa lui Zinedine Zidane, care a suferit mult în acest sezon, în campionat.

Raphael Varane este unul dintre cei mai importanţi jucători din defensiva madrilenilor. În vârstă de 24 de ani, francezul a ajuns pe Bernabeu datorită actualului tehnician al Realului. Acum acesta îşi aminteşte cu plăcere de perioada în care a renunţat la Lens în favoarea galacticilor.

"Când m-a sunat Zizou, nu prea eram concentrat asupra fotbalului, deoarece mă aflam în perioada examenelor. Nici măcar nu i-am recunoscut vocea. I-am zis că voi reveni mai târziu. Este o istorioară destul de amuzantă, dar care mi-a definit cariera", a povestit fundaşul Real Madrid, Raphael Varane.

Varane a fost titular în ultimele trei partide jucate de "galactici" în La Liga şi are şanse mari să evolueze şi în prima manşă din optimile Ligii Campionilor împotriva celor de la PSG.

Meciul dintre Real Madrid şi Paris Saint-Germain va putea fi urmărit, în această seară, în direct la Canal 3, cu începere de la ora 21:45.

Sursa Foto: realmadrid.com.ro