Noutăţi

18.10.2017 12:39

Liverpool a stabilit scorul etapei

În grupa E, Liverpool a stabilit scorul etapei, după ce au învins cu 7-0 gruparea slovenă NK Maribor. O surpriză a furnizat şi Spartak Moscova în partida cu FC Sevilla, disputată pe Otkrytiye Arena. Ruşii au dispus de andaluzi cu 5-1.

Festival de goluri în Liga Campionilor! FC Liverpool a surclasat în deplasare cu 7-0 pe campioana Sloveniei, Maribor, și a reușit scorul serii în cel mai important turneu inter-cluburi din Europa. Roberto Firmino și Mohamed Salah au înscris de câte două ori, iar Philippe Coutinho, Alex Oxlade-Chamberlain și Trent Alexander-Arnold au marcat câte o dată. Totodată ”cormoranii” au reușit cel mai mare scor cu care o echipă englezească a condus la pauză într-un meci de Champion League, 4:0.

Grație golaverajului excelent, FC Liverpool a urcat pe prima treaptă a clasamentului grupei E, cu 5 puncte la activ, tot atâtea câte are și Spartak Moscova. Rușii au furnizat surpriza serii, învingând cu 5-1 puternica formație spaniolă FC Sevilla.

În grupa G, Beșiktaș Istanbul s-a impus cu 2-1 în deplasare în fața formației AS Monaco și a înregistrat a treia victorie din tot atâtea meciuri jucate. Turcii au un avans de 5 puncte față de a doua clasată, RB Leipzig. Echipa germană a câștigat cu 3-2 disputa cu FC Porto, toate golurile fiind înscrise în prima repriză.

Sursa Foto: liverpoolfc.com