Noutăţi

18.04.2017 11:39

Retur de foc dintre Real Madrid şi Bayern Munchen, în direct la Canal 3

Vedetele de la Bayern Munchen cred în minuni! Au şi motive, pentru că îi împinge istoria din spate, aşa că le-au pus gând rău lui Ronaldo şi compania: să-i îngenuncheze chiar pe Bernabeu. Returul de foc din sferturile Champions League se joacă în această seară, la Canal 3.

După înfrângerea cu 1-2 de pe teren propriu în prima manşă din sferturi, bavarezii trebuie să reuşească ceea ce nu a făcut nicio echipă până acum în Liga Campionilor în faţa "galacticilor".

Realul nu a fost eliminat niciodată după ce s-a impus în prima manşă disputată în deplasare, iar misiunea germanilor este una şi mai grea, deoarece ibericii nu au suferit nicio înfrângere în sezonul actual.

Chiar şi aşa golgheterul lui Bayern Munchen, Robert Lewandowski este optimist. Polonezul a ratat manşa-tur cu Real din cauza unei accidentări.

"Trebuie să muncim din greu şi să dăm tot ce avem mai bun în acest meci. Ştim că nu va fi uşor. Realul este foarte bun acasă, dar noi ar trebui să ne simţim pe terenul lor de parcă am juca pe al nostru. Acesta ar putea fi factorul decisiv. Este foarte important să marcăm. Trebuie să fim buni în ofensivă, dar să nu uităm şi de desfensivă", a menţionat atacantul Bayern Munchen, Robert Lewandowski.

Returul dintre Real şi Bayern va fi unul special pentru antrenorul germanilor, Carlo Ancelotti. Italianul va reveni pe terenul echipei alături de care a cucerit trofeul Ligii Campionilor în 2014. Atunci secundul său era actualul antrenor al "galacticilor", Zinedine Zidane.

Returul de foc dintre Real Madrid şi Bayern Munchen se va disputa în această seară de la ora 21:45 şi va fi în direct la Canal 3.

Sursa Foto: nationalturk.com