Noutăţi

12.04.2017 16:37

Liga Campionilor continuă în această seară la CANAL 3 cu un alt meci de zile mari

Liga Campionilor continuă în această seară la CANAL 3 cu un alt meci de zile mari. Bayern Munchen şi Real Madrid vor juca pe Fussball Arena în prima manşă din sferturile de finală.

Partida este aşteptată cu sufletul la gură şi în ţara noastră. Reprezentanţii clubului Zimbru simpatizează mai mult jocul nemţilor şi susţin că Bayern are mai multe şanse la calificarea în următoarea fază a competiţiei.

"Simpatizez la moment cum joacă Bayern Munchen. Joacă un fotbal rapid, dar după cum am mai spus în astfel de meciuri orice e posibil. Ambele echipe sunt foarte puternice şi nu se ştie ce rezultat va fi".

"Cu sufletul voi pentru Real, dar totodată îmi place această maşinărie germană, care nu are cum să nu muncească. Va fi destul de dificil, dar voi merge pe mâna nemţilor".

Cele două formaţii au probleme de lot înaintea confruntării. Bayern nu va putea miza pe Matts Hummels, iar evoluţia portarului Manuel Neuer este sub semnul întrebării. De partea cealaltă, la formaţia spaniolă nu vor evolua fundaşii Pepe şi Varane, la fel accidentaţi.

Bayern şi Real s-au întâlnit ultima dată în semifinalele Ligii Campionilor în 2014. Atunci, echipa din Madrid a eliminat formaţia germană fără a încasa vreun gol, scor 5-0, la general.

Partida dintrea Bayern şi Real se va juca în această seară cu începere de la ora 21:45 în direct la Canal 3.

Tot astăzi, Atletico Madrid se va confrunta pe teren propriu cu Leicester City.

Sursa Foto: pariuri1x2.ro