Noutăţi

09.03.2017 12:55

Ola, Barcelona! S-a calificat ireal în sferturile Champions League după un 6 la 1 pe teren propriu

Deznodământ extraterestru! Barcelona a detonat o bombă atomică pe Camp Nou. Îngenunchiaţi de PSG cu 4 la 0, catalanii au renăscut din propria cenuşă şi s-au calificat ireal în sferturile Champions League după un 6 la 1 pe teren propriu.

Suarez a iniţiat thrillerul pe Camp Nou încă din minutul 3 când a deschis scorul. A urmat apoi autogolul lui Kurzawa la o fază care părea consumată, dar insistenţa veteranului Iniesta, dublată şi de şansă, a dublat avantajul Barcelonei pe finalul primei reprize.

După pauză, Messi a a marcat dintr-un penalty scos de Neymar, dar Cavani a lovit din nou. A făcut 3 la 1 în minutul 62 şi se părea că "remontada" catalană a fost compromisă.

Barca avea nevoie de trei goluri pentru a se califica, un efort ireal după o risipă considerabilă de efort. A urmat însă momentul de glorie a lui Neymar, care a făcut 4 la 1 în minutul 88.

Acelaşi Neymar a dus scorul la 5 la 1 în prelungiri, din penalty, iar Sergi Roberto a aruncat în aer tribunele pe Nou Camp în minutul 95 cu un gol care i-a asigurat un loc în istorie atât lui, cât şi Barcelonei.

Barca merge în sferturile Champions League cu 6 la 5 la general şi obţine poate cea mai dramatică şi frumoasă calificare din istorie.

Sursa Foto: skysports.com