Noutăţi

08.03.2017 12:48

Meci decisiv pentru Barca. Partida dintre Barcelona şi Paris Saint-Germain, în direct la Canal 3

Singurul fotbalist spaniol din Divizia Naţională, Diego Seoane, consideră că Barcelona e capabilă de o minune în returul optimilor de finală ale Liga Campionilor. El este de părere că ibericii vor elimina PSG în această seară în direct la Canal 3.

O eventuală surpriză furnizată de clubul blau-grana nu este exclusă nici de antrenorul Speranţei Nisporeni, Cristian Efros.

"Barcelona este mereu faimoasă pentru rezultatele mari şi victorioase acasă. Ei oricând pot să răstoarne rezultatul, avându-l pe Messi. El este un jucător care poate de unul singur să marcheze şi trei şi patru", a spus antrenorul Speranţa, Cristian Efros.

În prima manşă, PSG a învins cu 4 la 0, iar tehnicianul Daciei Chişinău, Viorel Frunză, este de părere că Barcelona nu va putea recupera handicapul.

"Cred că sunt şanse mici ca Barca să treacă. Este foarte mult 4. După părerea mea PSG va marca în deplasare", a menţionat antrenorul Dacia, Viorel Frunză.

Partida dintre Barcelona şi Paris Saint-Germain se joacă în această seară, cu începere de la ora 21:45 şi va fi transmisă în direct la Canal 3.

Foto: 9jasports.com/