Noutăţi

29.08.2013 09:37

Maribor - Viktoria Plzen 0-1. Cehii lui Cisovsky merg în grupele UCL

Cu scorul de 4-1 la general, campioana Cehiei, Viktoria Plzen, s-a calificat în grupele UEFA Champions League, după o dublă manșă adjudecată fără probleme în fața slovenilor de la Maribor.
La adăpostul unui 3-1 obținut în tur, Viktoria a jucat economicos în deplasare, dar tot a reușit să învingă grație unui gol rapid marcat de atacantul Tecl (3), care a fructificat pasa lui Rajtoral. Degeaba au încercat gazdele să replice.
Maribor a dominat teritorial și a tras 9 șuturi pe poartă, dar n-a reușit să-l mai învingă pe Kozacik, portarul lui Pavel Vrba, astfel că Viktoria Plzen s-a calificat în grupele UCL pentru a doua oară în istorie.
Fostul fundaș al Politehnicii Timișoara, Marian Cisovsky, a fost integralist la oaspeți și va fi un om de bază și în campania din grupe. Steaua nu se paote întâlni cu Viktoria după tragerea la sorți.
ECHIPELE
Maribor (4-2-3-1): J. Handanovic - Milec, Rajcevic, Arghus (46 Filipovic), Viler - Cvijanovic, Mertelj - Ibraimi, Marcos Tavares (66 Mendy), Bohar (75 Mejac) - Fajic. Antrenor: Ante Cacic
Viktoria Plzen (4-2-3-1): Kozacik - Reznik (28 Petržela), Prochazka, Cisovsky, Limbersky - Horava, Horvath - Rajtoral, Darida, Kovarik (85 Kolar) - Tecl (75 Duris). Antrenor: Pavel Vrba